Loopbaan                       

Fit tussen jou en je werk niet optimaal?

Werk of school is voor de meeste mensen belangrijk en een waardevol onderdeel van hun leven. Het zorgt voor structuur in de dag en week, geeft inkomen en status, zorgt voor collega's en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, werk is zeer bepalend voor je algehele welzijn.

 

De samenleving en organisaties zijn volop in beweging. Functies veranderen, organisaties reorganiseren en bezuinigen. Ook als mens groei en verander je. Soms is de fit tussen jouw talenten en wensen enerzijds en eisen en verwachtingen van de baan en organisaties anderzijds niet optimaal.

 

Twijfel je of je de komende tijd in dezelfde baan blijft of gaat solliciteren?Krijg je te horen dat je boventallig bent en ontslagen wordt? Of door ziekte niet langer kunt voldoen aan de eisen die het werk stelt?

Naar een nieuwe werkbalans

Wil je een goed beeld van je eigen talenten, ontwikkelpunten, waarden en ambities? Of een keuze maken tussen twee loopbaanopties? Moet je op zoek naar een andere baan, maar weet je niet hoe dit aan te pakken?

 

Door loopbaancoaching bij GoedbeSchout krijg je helder wat je qua werk wilt en kunt. Ook of dat haalbaar is en hoe je dat kunt bereiken.

Je gaat actief met opdrachten aan de slag en ontdekt welke baan het beste past bij jouw competenties en ambities. 

 

Indien gewenst ondersteunt GoedbeSchout je ook bij het solliciteren en netwerken. Zo kun je de komende jaren met plezier en overtuiging je loopbaan vervolgen.

                                                                

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign