Managementcoaching

Steeds meer organisaties nemen afscheid van de 'klassieke' manager. Traditionele rollen en systemen voldoen niet langer. De toegevoegde waarde van managers staat volop ter discussie. Denkbeelden over de optimale stijl van leidinggeven zijn in beweging. Zelfsturing voor teams en medewerkers stellen andere eisen aan managers. Soms tegenstrijdig met datgene wat de top van de organisatie of de buitenwereld van je vraagt. Of heersende systemen en structuren mogelijk maken.

Managementvragen

Hoe ga je als manager om met deze dilemma's? Moet je als manager nu vooral coachen of beheersen? Wel of niet delegeren?

En hoe ga je om met collega-managers, die een andere stijl hanteren? Een agenda die volgepland wordt met vergaderingen en bijeenkomsten? Hoe krijg je vat op die lange en vele to-do lijstjes?

Hoe neem je je medewerkers of teams mee in de veranderingen die doorgevoerd moeten worden?

 

En vooral, hoe blijf je als manager zelf duurzaam inzetbaar? Wat zijn je eigen sterktes en waarden en hoe blijf je met plezier aan het werk?

Op zoek naar antwoorden

Door coaching bij Goedbeschout kun je met afstand naar je situatie kijken. Weet je beter wat er speelt op managementniveau (strategisch, tactisch en operationeel) en hoe daarin keuzes te maken.

 

Zo kun je als leidinggevende effectiever functioneren, voor jezelf èn de organisatie meer resultaten bereiken op een manier die past bij jouw competenties en drijfveren.

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign